WICAR 4G/LTE/WiFi mobilmodem og GPS Tracker

WICAR 4G/LTE/WiFi mobilmodem og GPS Tracker
Varenr.
250-320
Lager
Midlertidig utsolgt

Kvantumsrabatt

Loading...
  • WICAR 4G/LTE/WiFi mobilmodem og GPS Tracker
  • 250-320-
  • Wicar3
  • Wicar2
  • WiCar1

WiCAR 4G/LTE/WiFi mobilmodem og GPS Tracker

WiCAR® 4G LTE ruter kan installeres i bil, lastebil, bobil, campingvogn, buss og andre kjøretøy for å gi WiFi dekning til både fører og passasjerer.

WiCAR® er en 4G LTE ruter som dekker flere bruksområder enn en vanlig ruter, slik at vi kan si at det er en «Alt-i-ett»-enhet. Den gir mulighet for høy hastighet og stort dekningsområde og finnes i ulike modeller tilpasset ulike behov. Den gir oss også mulighet for GPS-sporing, alarm og et Dispatchsystem som gir oversikt over alle enhetene som befinner seg i kjøretøyet.

WiCAR® fungerer som en Gateway som gir en online tilkobling til internett via et LTE -modem. WiCAR® er designet for bruk i kjøretøy med 12 - 48 V kjøretøyspenning, temperaturområde fra - 40 til 80o C og kan brukes i kommersiell sammenheng.

WiCAR® krever SIM kort som settes inn i ruteren og den fungerer på den måte at den konverterer 4G LTE signal fra operatør til WiFi-signal som sørger for at våre enheter (mobiltelefon, nettbrett, bærbar PC og andre) kobles til nettet og holder seg tilkoblet hele tiden.

WiCAR® er tilgjengelig med mulighet for dobbelt SIM slik at vi kan kombinere 4G nettverk fra to operatører i tilfeller der vi har dårlig dekning, da overfører WiCAR enheten til den andre operatøren for å sikre oss bra signaler.

 

Varenr. 250-320 (9009.02)

 

SIM kort port

1

Download/Upload

150 / 50 Mbit/s

GSM-/Edge-Fallback

Ja

WLAN-standard

a,b,g,n

WLAN-Antenna

1 x 1 SISO

Alarmfunksjon

Nei

Ethernet port

Nei

Micro SD kort

Nei

Minne

Nei

LED indikator

2

Oppgradering

Ja

WiCAR 4G/LTE/WiFi mobilmodem og GPS Tracker